Locaties

Coachen met Honden werkt op diverse locaties. Onze locaties voor de dagworkshops zijn in Rhenen, Elst (Utr) of Oud-Vossemeer. Individuele coaching vindt plaats bij Anja in Gemert, bij Irene in Oud-Vossemeer of in overleg op locatie. Onze Cursus Coachen met Honden en het coachweekend Spelenderwijs & Spiegelenderwijs houden we op een mooie locatie in Drenthe waar we een aantal weekenden logeren. Voor de coachmidweek in het voorjaar gaan we naar Frankrijk. 
Daarnaast komen wij graag voor een lezing of teamcoaching met onze roedel naar een bedrijf of een andere geschikte locatie van je keuze.   

Camping Diever Woudhuis

De cursus Coachen met Honden houden we op een mooie plek in Nederland, Diever. Samen met je hond stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Een combinatie van diepgang en ontspanning. We verblijven in een ruime lodge midden in de bossen, dichtbij een losloopgebied. 

Camping Diever Eagle Rock

Onze coachweekenden houden we op een mooie plek in Nederland. Samen met je hond stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Een combinatie van diepgang en ontspanning. We verblijven in een ruime lodge midden in de bossen, dichtbij een losloopgebied. 

 

Elst (Utrecht)

In het gebouw van Progenta aan de Veenendaalsestraatweg 14 B in Elst (Utrecht), maakt Coachen met Honden gebruik van een hele fijne, open ruimte met veel kleur en sfeer. Een ideale plek om met kleine of grotere groepen en meerdere honden te werken in de workshops, leerbijeenkomsten en andere activiteiten die wij organiseren. Deze ruimte is groot genoeg om in de winter ook activiteiten aan te bieden waarbij we overdekt kunnen werken. Daarnaast is er veel bos in de omgeving, dat we met een korte wandeling bereiken.

Lekkum (Friesland)

Coachen met Honden biedt ook leerbijeenkomsten aan in Friesland (Lekkum, ten noorden van Leeuwarden) en wel in spiritueel centrum Pacha Mama. Op deze locatie verzorgt Danielle Spenner van Kernkracht Spiegelcoach voor Coachen met Honden diverse leerbijeenkomsten. 

Morvan (Frankrijk)

Onze coachvakanties houden wij eenmaal per jaar in de prachtige Morvan, waar je naast stappen in je persoonlijke ontwikkeling, ook een waar vakantiegevoel aan overhoudt! 
We zijn te gast bij Ann-Jo en Hugo van Dog-Adventure en verblijven in een mooi châlet met uitzicht op de heuvels. Het is er heerlijk rustig en de honden kunnen lekker spelen in een omheinde tuin. 
Neem een kijkje op hun website om een indruk te krijgen van de accomodatie.

Nijmegen

Op het terrein van de Hondensportvereniging Rijk van Nijmegen kan Danielle Spenner voor Coachen met Honden gebruik maken van een mooi gelegen locatie voor verschillende van onze activiteiten.

Nijmegen Berg en Dalseweg

De oude school in Nijmegen is, zoals de naam al zegt, een oude school die nu tijdelijk onderdak biedt aan culturele, maatschappelijke en kunstzinnige bedrijven. Het pand staat in de mooie omgeving aan de rand van Nijmegen. Coachen met Honden mag in deze inspirerende school gebruik maken van de ruimte van Welzien, dagbesteding voor hoogbegaafde kinderen. Deze ruimte beschikt over een gezellige woon- en spelkamer en heeft een extra ruimte waar oefeningen kunnen worden gedaan. Bij mooi weer kunnen we buiten in de tuin werken en op loopafstand is er een losloopterrein voor honden. 

Stoethoeve Soest

De netwerkbijeenkomsten vinden plaats in de Schaapskooi van de Stoethoeve in Soest.
Kijk voor meer informatie op www.stoethoeve.nl
 

Tilburg HTC De Wolf