Particulier

Coachen met Honden heeft een breed aanbod aan activiteiten voor particulieren. Dit bestaat uit o.a. workshops, individuele- en teamcoaching, coachvakanties, onze lezing of een op maat gemaakt programma. Bij de meeste activiteiten werk je samen met je eigen hond als spiegel. Bij andere onderdelen van ons aanbod werk je met honden uit de roedel van Coachen met Honden. Lees hiervoor de uitgebreide informatie of overleg met ons over de mogelijkheden.

Wil je zelf leren coachen met honden of je als (aankomend)professional verder ontwikkelen? Neem dan een kijkje bij de activiteiten onder de knop Scholing.

 

Workshop
6 – 10
€ 125,00 p.p. incl. BTW

Iedereen krijgt in haar of zijn leven te maken met rouw en verlies. Dat kan heel verschillend zijn, van verlies van mens of dier door overlijden, tot verlies van energie, gezondheid, werk, relatie of elke andere vorm van verlies. Hoe je daarop reageert, hoe je verlies draagt en wat je daarin zoal tegenkomt, zegt iets over jouw unieke manier van verwerking. Soms verloopt dat proces op een manier die je kunt dragen, soms loop je erin vast of lijkt verdriet onoverkomelijk.

Coachweekenden en -vakanties
4 - 6
€ 275,00 p.p. incl. BTW
 • Wil je veel leren over jezelf met je hond als levende spiegel?
 • Ben je nieuwsgierig naar de manier waarop jouw hond en jij elkaar beïnvloeden?
 • Sta je open voor nieuwe inzichten?
 • Wil je weten hoe je de band tussen jou en je hond kunt verdiepen?
 • Wil je meer genieten van het contact met je hond?
 • Heb je zin om in een rustige vakantiesfeer samen met je hond gecoacht te worden?

Ga dan met ons mee op coachweekend 'Wijze lessen van je hond'

6 – 8
€ 295,00 p.p. incl. BTW
 • Wil je veel leren over jezelf met je hond als levende spiegel?
 • Ben je nieuwsgierig naar de manier waarop jouw hond en jij elkaar beinvloeden?
 • Sta je open voor nieuwe inzichten?
 • Wil je weten hoe je de band tussen jou en je hond kunt verdiepen?
 • Wil je meer genieten van het contact met je hond?
 • Heb je zin om in een bosrijke omgeving samen met je hond gecoachet te worden?

Ga dan met ons mee op coachweekend 'Wijze lessen van je hond'

Workshop
6 – 8
€ 127,50 p.p. incl. BTW
Maatwerk

Op welke manier nemen we beslissingen?
Welk patroon volgen we? En hoe doet onze hond dat?
Die patronen verschillen van situatie tot situatie. 
We willen je graag kennis laten met het 'hoe en wat'. 
Als we weten welke patronen wij en onze hond(en) volgen, kunnen we daar eenvoudig positieve en blijvende veranderingen in aanbrengen. Dat doen we door de meerdere breinen optimaal in te zetten.

Workshop
6 – 8
€ 225,00 p.p. incl. BTW
Mudi

In deze workshop ontdek je welke wijze lessen jouw hond je kan leren. Je hond is niet voor niets in je leven. Honden bieden je onvoorwaardelijke liefde, openen je hart en brengen je bij je basis. Jouw hond is precies de juiste hond met een unieke persoonlijkheid en jij bent precies de juiste eigenaar om die specifieke wijze les te leren.

Wil jij ontdekken welke wijze lessen op jou van toepassing zijn?

Workshop
4 – 8
€ 117,50 p.p. incl. BTW

In deze workshop coachen we vanuit de principes van systemisch werk met honden. Je maakt deel uit van diverse systemen zoals je gezin, familie, team of organisatie en neemt daarin een bepaalde rol aan. Je hond is hierbij een spiegel omdat hij deel uitmaakt van jouw systeem.

Door systemisch coachen worden onbewuste patronen zichtbaar waardoor beweging kan ontstaan naar de volgende stap. Deze workshop wordt ook in de vorm van individuele coaching aangeboden.

Wil jij ontdekken welke systemische rol jouw hond heeft in jouw leven?

Individuele coaching
Vanaf 1 persoon
€ 117,50 p.p. incl. BTW

Als mens kan je behoorlijke hartenpijn hebben wanneer je je hond verliest. Soms kom je niet verder in je rouwproces en dan kan het fijn zijn om je hierbij te laten ondersteunen. In deze coaching ga je actief aan de slag met je rouwproces om het pijnlijke verlies van je hond een plek te geven. Je eigen hond, als je die hebt, of een hond van de coaches is tijdens deze coaching jouw maatje en een bron van ondersteuning en informatie.

Wil jij ontdekken hoe je verder kunt na het (traumatische) verlies van je hond?

Individuele coaching
1
€ 117,50 p.p. incl. BTW

In deze individuele coaching werk je samen met je eigen hond. Je krijgt een spiegel voorgehouden waardoor je jezelf via de omgang met je hond beter leert kennen. Je leert hem of haar daardoor beter begrijpen waardoor jullie relatie zich verdiept.

Tijdens deze coaching komt de thematiek van de workshops Wijze lessen van de hond en Natuurlijk leiderschap aan bod, speciaal toegespitst op jouw persoonlijke leerwensen. Je kunt tevens kiezen voor een individuele sessie Systemisch coachen met honden.

Coachweekenden en -vakanties
4 – 6
€ 895,00 p.p. incl. BTW

In deze coachweek ontdek je op een inspirerende plek in Frankrijk hoe jouw hond je spiegelt. De aandacht ligt hierbij op persoonlijke ontwikkeling en je eigen coachvraag.

Via coachwandelingen en oefeningen leer je veel over jullie verstandhouding en welke wijze lessen jouw hondje kan leren over je thema. Spelenderwijs en spiegelenderwijs vakantie vieren met je hond.

Zoek jij een unieke combinatie van vakantie vieren samen met je hond en aandacht voor jezelf?

Maatwerk
In overleg

Coachen met Honden verzorgt op verzoek maatwerkworkshops, teamsessies en individuele coaching.
In overleg stellen we een speciaal programma samen waarbij we putten uit onze kennis, ervaring en werkvormen.
Je kunt hierbij denken aan een activiteit voor je team waarbij je met een zelfgekozen onderwerp of thema aan de slag gaat of een coachsessie die een combinatie is van natuurlijk leiderschap en systemische coaching.