Honden

Graag stellen wij onze roedel aan je voor. Je kunt onze honden ontmoeten tijdens individuele- en teamcoaching, bij een lezing of een leerbijeenkomst.
Frekie, Tiboh en Simmy wonen bij Irene, Mudi bij Therese, Noster en Tessa bij Anja.
Daarnaast werken wij regelmatig met collega-coaches en hun honden samen bij grotere opdrachten.

Simmy R.I.P. 16-02-2018

Kruising
Spaanse zwerfhond

Simmy is een teefje. Haar moeder kwam als zwangere Spaanse zwerfhond naar Nederland en kreeg negen pups waarvan Simmy er één is. Ze is de eerste vier maanden bij een gastgezin opgegroeid en daarna kon ze naar haar nieuwe eigenaren, waar ook nog een ander hond aanwezig was.

Tiboh

Kruising
Onbekend

Tiboh is een gecastreerd reutje en woonde tot een half jaar met zijn moeder en broertje in het asiel. Hij was wat onzeker, maar heel vriendelijk. De eerste tijd op zijn nieuwe adres kon hij moeilijk zonder toezicht zijn en heeft hij veel dingen kapot gemaakt. Sinds zijn zelfvertrouwen is gegroeid, is zijn vernielzucht over.

Tessa R.I.P. 09-04-2016

Kruising
Mechelse herder

Tessa is een kruising Mechelse Herderteefje.

Frekie

Jack Russell Terrier

Frekie is een Jack Russell reutje. Hij heeft geen last van trauma’s, slechte jeugd of wat dan ook. Hij voelt zich top en hij denkt dat hij de hele wereld aan kan. Dat grote zelfvertrouwen leidt er soms toe dat hij luisteren niet zo erg belangrijk vindt. Hij doet gewoon graag wat hij zelf nodig vindt. De eigenaar en Frekie zijn het niet altijd met elkaar eens, maar kunnen het heel goed vinden.

Noster

Herder
Kruising

Noster is een kruising herder reu. Noster is een hond met een hoge ‘status’. Kalm, genereus, wat eigenwijs en koppig op zijn tijd en gewend zijn eigen plan te trekken. Hij heeft een kalmerende invloed op nerveuze honden, is lief voor mens en dier. Komt hij echter zijn gelijke tegen of een hond die zijn leiderschap betwist, dan stelt hij zijn status zeker door de daarbij passende signalen af te geven. Als een echte reu bakent hij zijn territorium nauwgezet af.

Mudi

Kruising Golden Retriever / Friese Stabij / Labrador
Mudi

Denaam 'Mudi' is een afkorting van Mudita... dat betekent in het boeddhistisch gedachtegoed: medevreugde. En dat is wat Mudi is. Vreugde en levensenergie. Hij is zeer goed in staat om spanningen van andere honden en van mensen aan te voelen en kan goed helpen die af te voeren. Mudi is een levenslustige, speelse hond met een sterke jachtneiging. Hij zal geen conflicten opzoeken om uit te vechten, hij legt zich neer bij zijn taak als omega hond. Bijzonder vriendelijk en goed gemutst, maakt graag contact met zowel andere honden, als kinderen en volwassenen.