Locaties

Coachen met Honden werkt op diverse locaties. Onze locaties voor de dagworkshops zijn in Rhenen, Elst (Utr) of Oud-Vossemeer. Individuele coaching vindt plaats bij Anja in Gemert, bij Irene in Oud-Vossemeer of in overleg op locatie. Onze Cursus Coachen met Honden en het coachweekend Spelenderwijs & Spiegelenderwijs houden we op een mooie locatie in Drenthe waar we een aantal weekenden logeren. Voor de coachmidweek in het voorjaar gaan we naar Frankrijk. 
Daarnaast komen wij graag voor een lezing of teamcoaching met onze roedel naar een bedrijf of een andere geschikte locatie van je keuze.   

Camping Diever

Onze coachweekend en de cursus Coachen met Honden houden we op een mooie plek in Nederland. Samen met je hond stappen zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Een combinatie van diepgang en ontspanning. We verblijven in een ruime lodge midden in de bossen, dichtbij een losloopgebied. 
Kijk voor meer informatie op Camping Diever.

Doesburg

Op de prachtige en ruim gelegen boerderij Groot Nijhoff kunnen we gebruik maken van de trainingsruimte van samenwerkingspartner UB Coaching & Training. In het buitengebied van Doesburg ligt deze oude boerderij met veel bijgebouwen. In een daarvan is een ruime trainingslocatie gecreeerd, waar we met veel plezier samen met de honden van UB Coaching & Training en die van Coachen met Honden, onze activiteiten aanbieden. 

Elst (Utrecht)

In het gebouw van Progenta aan de Veenendaalsestraatweg 14 B in Elst (Utrecht), maakt Coachen met Honden gebruik van een hele fijne, open ruimte met veel kleur en sfeer. Een ideale plek om met kleine of grotere groepen en meerdere honden te werken in de workshops, leerbijeenkomsten en andere activiteiten die wij organiseren. Deze ruimte is groot genoeg om in de winter ook activiteiten aan te bieden waarbij we overdekt kunnen werken. Daarnaast is er veel bos in de omgeving, dat we met een korte wandeling bereiken.

Gemert

Groepsruimte Gemert

De individuele coaching kan desgewenst plaatsvinden op onze locatie in Gemert (Noord-Brabant).
Deze ruimte en het bijbehorende tuingedeelte is rolstoeltoegankelijk.
Voor de praktijkopdrachten wandelen we naar een nabijgelegen ecologisch natuurgebied.

Kleverskerke (Zeeland)

Lekkum (Friesland)

Coachen met Honden biedt ook leerbijeenkomsten aan in Friesland (Lekkum, ten noorden van Leeuwarden) en wel in spiritueel centrum Pacha Mama. Op deze locatie verzorgt Danielle Spenner van Kernkracht Spiegelcoach voor Coachen met Honden diverse leerbijeenkomsten. 

Morvan (Frankrijk)

Onze coachvakanties houden wij eenmaal per jaar in de prachtige Morvan, waar je naast stappen in je persoonlijke ontwikkeling, ook een waar vakantiegevoel aan overhoudt! 
We zijn te gast bij Ann-Jo en Hugo van Dog-Adventure en verblijven in een mooi châlet met uitzicht op de heuvels. Het is er heerlijk rustig en de honden kunnen lekker spelen in een omheinde tuin. 
Neem een kijkje op hun website om een indruk te krijgen van de accomodatie.

Oud-Vossemeer

Deze knusse ruimte biedt mogelijkheid voor vier deelnemers.
Voor de praktijkopdrachten werken we in de ruime gezellige tuin of we gaan naar een natuurgebied op tien minuten afstand met de auto.

Helaas is deze locatie niet rolstoeltoegankelijk.

Rhenen

Dagworkshops en leerbijeenkomsten worden tevens op locatie in Rhenen aangeboden. Gelegen op de grens van de provincies Utrecht en Gelderland, ingeklemd tussen de bossen van de Utrechtse Heuvelrug  en de uiterwaarden van de Rijn. Een plezierige en stimulerende omgeving waar mens en hond zich welkom kunnen voelen. Voor de praktijkopdrachten maken we gebruik van een trainingsveldje op vijf minuten loopafstand. De locatie is rolstoeltoegankelijk.  

Stoethoeve Soest

De netwerkbijeenkomsten vinden plaats in de Schaapskooi van de Stoethoeve in Soest.
Kijk voor meer informatie op www.stoethoeve.nl
 

Nijmegen

Op het terrein van de Hondensportvereniging Rijk van Nijmegen kan Danielle Spenner voor Coachen met Honden gebruik maken van een mooi gelegen locatie voor verschillende van onze activiteiten.

Nijmegen Berg en Dalseweg