Spelenderwijs en Spiegelenderwijs Coachvakantie Frankrijk

Coachweekenden en -vakanties
4 – 6
€ 895,00 p.p. incl. BTW

In deze coachweek ontdek je op een inspirerende plek in Frankrijk hoe jouw hond je spiegelt. De aandacht ligt hierbij op persoonlijke ontwikkeling en je eigen coachvraag.

Via coachwandelingen en oefeningen leer je veel over jullie verstandhouding en welke wijze lessen jouw hondje kan leren over je thema. Spelenderwijs en spiegelenderwijs vakantie vieren met je hond.

Zoek jij een unieke combinatie van vakantie vieren samen met je hond en aandacht voor jezelf?

Ervaringen van deelnemers coachvakantie 2018

"Ik ben nog aan het nagenieten van deze onvergetelijke ervaring. Op een eerlijke, respectvolle en soms confronterende wijze was er aandacht voor ieders persoonlijke thema. Mij heeft het waardevolle inzichten gegeven in mijn innerlijke drijfveren en in de relatie met mijn honden. Mooie spiegelmomenten gezien en ervaren. Respect, ontroering, humor, samenhorigheid en warmte zijn sleutelwoorden voor deze week. Door de schitterende omgeving,de comfortabele, gezellige accomodatie en de goede verzorging voor mens en hond voelde het ook écht als vakantie. Ik zal nog lang met plezier aan deze coachvakantie terugdenken."
Dominique

"Onbekende mensen en onbekende honden samen in een prachtig chalet in een heuvelachtig groene omgeving. Niet luieren, wijn drinken en stilstaan maar wandelen, goede gesprekken en oefeningen doen door Irene begeleid. Hoe dichtbij je de ander laat komen is altijd een keuze die gerespecteerd wordt. Na een week zijn de honden een roedel honden in harmonie en de deelnemers gaan als vrienden uit elkaar en is vooral het gevoel van 'jammer dat het zo kort was' iets wat overheerst.
Kortom een ervaring om samen met je hond(en) mee te maken."
Margreet

"De week in Frankrijk was voor mij een belangrijke ervaring; een kantelmoment.
Voor het eerst zonder partner op vakantie in het buitenland en zelf gereden.
Door het gevarieerde aanbod van oefeningen en zwaate daarvan heb ik nieuwe inzichten gekregen over mijzelf en mijn hond of die juist bevestigd gezien.
Het mooie uitzicht, wandelingen in een voor mij nieuw deel van Frankrijk, de mantrailing-les en uitleg over hoe een hond in elkaar steekt, verrijkten de week nog eens extra.
Bovenal natuurlijk door de warme, zorgzame begeleiding van Irene die voorzichtig aftastte waar de grens van ieder van ons lag en de individuele behoeften.

We hadden een kleine, vrij harmonieuze groep die elkaar groei gunde en een ieder daarbij hielp. Het voelde veilig.
Heerlijk ook om ergens te zijn waar honden zo welkom zijn en bijna even centraal staan als het baasje.
Ik was vooraf een beetje bang dat het té therapeutisch zou worden. Zo heb ik het niet ervaren. Het voelde als een vakantie met heel veel inhoud, humor, schoonheid en uitdaging.
Dank voor dit alles."
Veronique

 

 

 

 

Bestand Brochure downloaden (333.91 KB)

Reserveren

Adres

Met het maken van deze reservering ga je tevens akkoord met onze Voorwaarden.