Systemisch Coachweekend Zeeland

Coachweekenden en -vakanties
4
€ 775,00p.p. incl. BTW

Dit coachweekend staat in het teken van systemisch coachen met honden. Het weekend wordt in samenwerking met Susan van der Beek van systemischwerkenzeeland verzorgd.

In een ontspannen setting werken je aan je persoonlijke ontwikkeling, wil jij dat ook? Met jouw hond aan je zijde? Je hebt je misschien wel eens afgevraagd waarom jij en je hond in elkaars leven zijn. Je kent het vast, dat je hond reageert op stemmingen in huis of door bepaald gedrag iets lijkt te willen zeggen. Een hond waarmee je leeft maakt deel uit van jouw ‘systeem’ en hij kan je daardoor subtiele boodschappen geven over wat er in jouw gedrag voelbaar is. Als je niet kijkt naar je hond gaan deze mooie lessen zomaar aan je neus voorbij.

Tijdens het coachweekend in Zeeland is er ruimte voor ontmoeting en voor het inbrengen van eigen vragen, we gaan op pad naar bos of strand en er is tijd voor ontspanning. We verwonderen ons over de patronen uit ieders gezin van herkomst die we herhalen in het hier en nu, vaak zonder ons daarvan bewust te zijn. Soms lopen we daarbij tegen belemmeringen aan en zijn we niet goed in staat ons gedrag te veranderen. Een opstelling maakt zichtbaar wat er onder de oppervlakte speelt.

Je slaapt met je hond op een éénpersoonskamer.

Ervaring van een deelnemer (2017):

"Het weekend Systemisch coachen met honden was een waardevol weekend voor mij. Op een prachtige locatie met in totaal vier deelnemers en dus vier honden veel mooie en leerzame momenten gehad. Behalve mooie inzichten over mezelf, mijn hond en onze samenwerking, ook kennis gemaakt met hoe honden in te zetten zijn bij systemische opdrachten en opstellingen. De samenwerking tussen Irene en Susan was prettig en voelde heel natuurlijk, maar ook hoe Irene en Susan met de groep samenwerkten en insprongen op dat wat er in de groep en bij een ieder persoonlijk speelde. Ik vind dit weekend zeker een aanrader. Zowel voor degenen die nog niet bekend zijn met systemisch werken maar zeker ook voor degenen die daar al wel bekend mee zijn." Raquel Schoneveld

PDF icon Brochure downloaden (593.57 KB)

Agenda

Reserveren

Adres

Met het maken van deze reservering ga je tevens akkoord met onze Voorwaarden.