Scholing

Coachen met Honden verzorgt voor (aankomend) professionals en alle geinteresseerden in coaching en spiegelen met honden scholingsactiviteiten. Je kunt deelnemen aan leerbijeenkomsten van een dagdeel waarbij je kennis maakt met coachmethodes en instrumenten.

Daarnaast is er onze uitgebreide cursus waarin je zelf leert coachen met je hond als spiegel. Je kunt ook kiezen voor een aantal individuele coachsessies om je op door jou gewenste onderdelen te laten scholen.

Wil je je eerst laten informeren over coaching met honden? Dan is onze interactieve lezing of deelname aan een netwerkbijeenkomst een goede optie.

We zijn trots op ons vak en willen graag onze kennis en ervaring met je delen!

 

Coachen met Honden heeft een gevarieerd groepsaanbod voor kinderen en voor ouders/verzorgers. Onze groepen houden we bewust klein en overzichtelijk, omdat we graag persoonlijke en individuele aandacht geven aan de deelnemers en ruimte willen houden voor uitwisseling van ervaringen, bespreken van knelpunten en vooral: veel kunnen oefenen met de honden uit onze roedels. Tijdens de groepstrainingen werken we alleen met onze eigen honden. Zo is er een training voor ouders/verzorgers, waarin gewerkt wordt aan het versterken van het ouderschap en de communicatie met je kind.

Daarnaast bieden we TalentenTrainingen voor kinderen waarin we samen met onze honden werken aan het vergroten van zelfvertrouwen en zelfinzicht. Natuurlijk is maatwerk altijd mogelijk. We werken op onze locaties in Elst (Utr.) of Doesburg (UB Coaching & Training).

Groepsaanbod
4-12
€ 117,50 p.p. incl. BTW