Combi-leerbijeenkomst Methode Jan Fennell en Omgaan met verlies

Leerbijeenkomst
10
€ 117,50 p.p. incl. BTW

Op deze dag verzorgen wij 's morgens een leerbijeenkomst over de Methode Jan Fennell. Honden hebben verschillende rollen in ons leven; ze zijn huismaatje, werken als therapiehond, begeleiden blinden, ondersteunen invaliden en noem maar op. Allemaal zijn ze hond en hebben opvoeding en begeleiding van de mens nodig. Er zijn vele manieren om honden een goede basis te geven. Eén van die manieren komt van Jan Fennell ‘the Dog Listener’. 

Tijdens deze leerbijeenkomst leer je over de Dog Listeners methode en over de vertaalslag die er gemaakt kan worden naar het coachen van mensen. 

's Middags bieden we de leerbijeenkomst aan over Omgaan met Verlies. Als hondeneigenaar heb je met verlies van je hond te maken. Dat is vaak pijnlijk omdat je een geliefd maatje verliest, een huisgenoot. De omstandigheden van het leven of van de dood kunnen er soms toe leiden dat eigenaren blijven zitten met schuldgevoelens. Dit kan de rouwverwerking in de weg staan. In deze leerbijeenkomst leer je over verschillende manieren om met behulp van de hond mensen hierbij te begeleiden.

NB: dit zijn twee leerbijeenkomsten op 1 dag, dus het tarief is daarop aangepast.

Reserveren

Adres

Met het maken van deze reservering ga je tevens akkoord met onze Voorwaarden.