KinderCoachWeekend met eigen hond

Weekendcursus
6-8
€ 325,00 p.p. incl. BTW

Voor (aankomend) professionals die kinderen (en evt hun ouders) willen coachen samen met de hond

Deze weekendcursus is voor professionals die samen met hun hond met kinderen werken of dat in de toekomst willen gaan doen. Aan de hand van theorie over het coachen van kinderen en het daarbij inzetten van de eigen hond, bieden wij een interactief weekend met afwisseling tussen leren en zelf uitproberen, tussen weten en doen, tussen 'wills and skills'... In deze cursus leer je de behandelde theorie in te zetten in combinatie met jouw hond. Er wordt tijdens deze cursus gewerkt met jouw eigen hond, waarbij uiteraard ook aandacht zal zijn voor het welzijn van de hond, zowel tijdens dit weekend als in de (toekomstige) uitoefening van jouw vak als coach met hond.

Cursusdagen: 1 weekend van vrijdagavond t/m zondagmiddag + 1 terugkomdag na ca 4 weken 

De cursus begint vrijdagmiddag om 17.00 uur tot zondagmiddag 16.00 uur, met na een aantal weken een terugkomdag op een zondag, waarop we casuistiek behandelen en de geleerde theorie praktisch gaan toepassen en verdiepen. Wij verzorgen de lunch op zaterdag en zondag, voor ontbijt en avondeten mag je zelf zorgen. Omdat we op een locatie werken waar geen directe overnachting bij mogelijk is, kun je kiezen of je 's avonds naar huis wilt (avondprogramma op vrijdag en zaterdag duurt tot ca. 21.30h), of dat je een overnachtingsplek in de buurt van de cursuslocatie zoekt.

Wil jij als (aankomend) professional meer inzichten over hoe je de hond effectief in kan zetten bij jouw werk met kinderen? Schrijf je dan nu in voor dit coachweekend. 

Reserveren

Adres

Met het maken van deze reservering ga je tevens akkoord met onze Voorwaarden.