Leerbijeenkomst Versterken Ouderschap met Honden

Groepsaanbod
4-12
€ 117,50 p.p. incl. BTW

Tijdens deze leerbijeenkomst voor (aankomend) coaches geven we je een inkijkje in onze werkwijze bij de training met honden voor ouders. Deze leerbijeenkomst gaat in op de verschillende mogelijkheden om samen met een hond ouders te begeleiden in het onderzoeken van hun preferente ouderschapsstijl en het oefenen met andere stijlen. We bieden op een uitdagende en inspirende manier theorie aan over opvoeden van kinderen, waarbij het leren en ervaren plaatsvindt door middel van oefeningen met de honden uit onze roedel. De basis voor de communicatie met kinderen vanuit de integratieve kindertherapie is door Coachen met Honden in samenwerking met UB Coaching & Training aangevuld met algemene coachvaardigheden met de hond als co-coach. 

(Aankomend) professionals die interesse hebben om ouders te gaan begeleiden in hun omgang en communicatie met hun kind, en die daarbij een hond in willen zetten, zijn van harte welkom om tijdens deze bijeenkomst theoretische kennis te combineren met concrete praktische oefeningen met de hond als spiegel. 

Coachen met Honden verzorgt samen met UB Coaching & Training een aanbod voor zowel ouders (Training Versterken Ouderschap) als voor kinderen (TalentenTraining). Als je geinspireerd bent door deze doelgroep en het werken met honden en hun spiegelende mogelijkheden, dan nodigen we je van harte uit voor deze leerbijeenkomst waarin je je 'coach-rugzak' kunt vullen met gerichte kennis, tools en ervaringen.

Algemene en praktische informatie vind je bij Leerbijeenkomst algemeen.

 

Reserveren

Adres

Met het maken van deze reservering ga je tevens akkoord met onze Voorwaarden.