Boek

 

Houd jij van lezen én van honden?
Wil jij weten welke wijze lessen jouw hond je wil leren?
Of ben je professioneel bezig met spiegelen en coachen met honden?

Wij hebben een boek geschreven met de aansprekende titel ‘Wijze lessen van je hond’.
We nodigen daarmee alle mensen met interesse in honden én persoonlijke ontwikkeling uit tot een andere kijk op de rol van de hond in hun leven.

Honden zijn bijzondere wezens. We staan er niet altijd bij stil wat een hond ons allemaal kan leren. Hierdoor gaat een grote hoeveelheid aan informatie, signalen en levenslessen aan onze neus voorbij. Simpelweg omdat we er, meestal onbewust, geen aandacht aan besteden. Door hier voor open te staan, kun je veel over jezelf én over jouw hond ontdekken. Honden bieden onvoorwaardelijke liefde en openen je hart. Soms raken ze je en word je verdrietig, boos of onmachtig. Daarnaast nodigen ze je uit tot spel, sportieve actie of heerlijk huiselijk samenzijn.

Je hond is niet voor niets in jouw leven. Hij of zij is precies de juiste hond met een unieke persoonlijkheid en jij bent precies de juiste eigenaar om die specifieke wijze les te leren.

Wij zijn met ons bedrijf ‘Coachen met Honden’ sinds 2007 werkzaam in een relatief nieuw vakgebied: Animal Assisted Coaching oftewel coaching met dieren. In Nederland neemt de bekendheid van coaching met honden in snel tempo toe. Steeds meer professionals laten zich bij coaching, therapie en hulpverlening inspireren door de inzet van dieren. Een toenemend aantal mensen ervaart de ‘wijze lessen’ van dierenwereld. Ze zijn enthousiast over de confronterende en zuivere spiegel die de dieren hen voorhouden. De coach helpt mensen bij het nemen van een kijkje in deze spiegel.
Als pioniers in ons werkveld hebben we ons laten inspireren door de bijzondere rol die (hun) honden hebben vervuld tijdens workshops, coachsessies, teambuilding en coachvakanties.
In ons boek, een luxe uitgave met mooie foto’s en illustraties, zijn twintig waargebeurde en veelal ontroerende verhalen opgenomen over deze wijze lessen, verhelderd met  aansluitende theorie over persoonlijke ontwikkeling.

Ons leerzame leesboek is zo opgezet dat je als lezer (met hond) uitgenodigd wordt om stil te staan bij wat jouw hond je kan leren en welke wijze lessen op jou van toepassing zijn.

We hebben gekozen voor een luxe exemplaar met hardcover kaft en 320 pagina's full-color druk met foto's en illustraties.
(ISBN 9 789082 301106). Het boek kost € 32,50 inclusief BTW. Binnen Nederland rekenen we geen verzendkosten. Buiten Nederland conform de actuele verzendtarieven. Na betaling wordt de factuur gemaild.
Er zijn ook boekcadeaubonnen vanaf € 10,00 verkrijgbaar.

Wil je een leesvoorproefje? Kijk dan bij de inhoudsopgave, lees de inleiding of één van de hoofdstukken. Er zijn recensies beschikbaar van Charlotte Post Boekrecensie Hondenmanieren en Boekrecensie Judith Lissenberg voor LosVast.

inhoudsopgave
inleiding
it's lonely at the top

Zin in meer? Dan kan je ons orderformulier invullen (alle velden dienen ingevuld te worden) en via de knop bestellen kan je de order bevestigen. Er komt een melding dat je bestelling ontvangen is en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op voor de administratieve afhandeling.

Bestellen

Adres